Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF

Vineri, 25 septembrie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc o şedinţă de lucru cu participarea conducerii FMF şi a asociaţiilor de fotbal din zona Centru.

Forul fotbalistic naţional a fost reprezentat de către Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, Ruslan Berzoi, Vicepreşedinte FMF, Oleg Molceanov, Inspector Federal FMF. În cadrul întâlnirii au fost puse în discuţie diferite aspecte ce ţin de dezvoltarea şi promovarea fotbalului în regiune.

Evenimentul a consemnat inaugurarea Oficiului Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Centru, unul din cele patru care au fost create în ţara noastră, conform Strategiei de dezvoltare a fotbalului în Moldova pentru anii 2014-2020.

Aceste birouri au ca obiectiv dezvoltarea tehnică în regiuni a fotbalului pentru copii şi juniori, feminin, pregătirea antrenorilor, precum şi organizarea evenimentelor destinate să îmbunătăţească nivelul profesional al conducătorilor şi personalului administrativ al cluburilor. O altă direcţie importantă este asigurarea funcţionării şcolilor regionale de formare a tinerilor arbitri în regiunile ţării.

sursa: FMF.md

0001 0002 0003 0004

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *